NK amateurhockey 🏑

Muntprijs 🎟
SVDH logo zwart

NK amateurhockey 🥳

Op vrijdag 10:00 is de aanvang. Om 10:30 zullen de wedstrijden starten (het schema zal vooraf gedeeld worden). Ieder team zal 4 wedstrijden spelen van 25 minuten. Om 16:30 zullen de laatste wedstrijden klaar zijn.

De DJ draait de hele dag en de bar is de hele dag open.

6 + 7 mei 2022

VRIJDAG
📍GMHC

10:00 tot 23:00

NK amateurhockey

Het doel van het toernooi is om nieuwe vrienden te maken en keihard te feesten, daarnaast ook om een aantal hockeywedstrijden te spelen.

Wedstrijden

Alle wedstrijden worden gespeeld in een 8 tegen 8. De regels zijn hetzelfde als voor de competitiewedstrijden, behalve de scoops.
Bier svd Hockeyevenementen

Muntprijs

De munten kosten €1,75. Eten en drinken kan aan de bar worden gekocht of bij de foodtrucks.
18 plus svd hockeyevenementen

Alcohol

Alcohol wordt alleen geschonken aan 18+. Mensen onder de 18 mogen geen alcohol kopen of nuttigen.

Tijden

Het terrein is geopend van 09:30 tot 23:30. Daarna dient iedereen het terrein te verlaten.
Politie icon svd hockeyevenementen.nl

Beveiliging & wangedrag

Er is te allen tijde beveiliging aanwezig op het terrein. Als er wangedrag voorkomt worden deze deelnemers of het hele team gevraagd het toernooi te verlaten.

Earlybird prijzen 💶

19,95,-

Deelname + shirt

39,95,-
✅ Deelname aan het toernooi op beide dagen

✅ Nike shirt + naam + nummer (nicknames only)

Aanbevolen ❗️

Deelname + shirt + 20 munten

69,95,-
✅ Deelname aan het toernooi op beide dagen

✅ Nike shirt + naam + nummer (nicknames only)

✅ 20 munten

Reserveer jullie plek nu!