SVD Hockeyevenementen

Ontstaan uit passie voor plezier en sport

SVDH logo wit

Ons doel

Ons doel is er eentje om je voor in te zetten: hockey in Zeeland stimuleren door hockeykampen en -evenementen te organiseren  voor iedereen die houdt van plezier, sport, spel en en hockey! Wij streven ernaar om voor het einde van 2022 meer dan tweeduizend kinderen blij te hebben gemaakt met een van onze kampen. Daarnaast organiseren wij ook (internationale) toernooien, hockeyfeesten en helpen wij hockeyclubs met het betrekken van hun leden en mensen daarbuiten!

Heb jij nog andere toffe ideeën? Laat het ons weten via het contactformulier of stuur ons een berichtje via WhatsApp of onze socials. Als we jouw idee echt gaan uitvoeren mag jij natuurlijk helemaal gratis komen en meedenken met het organiseren!

Groepsfoto SVDH

Geen hockeykampen in Zeeland, huh?

Dat is bizar he? Voor een hockeykamp dat niet enkel voor de leden van de hockeyclub was, moest je al snel naar Rotterdam, Breda, Eindhoven of Amsterdam. Veel van onze begeleiders hebben vroeger jaarlijks meegedaan aan de hockeykampen van de 'grote' organisaties. Wij hebben daarom besloten om het zelf te organiseren, en zo is SVD Hockeyevenementen ontstaan.

Begin 2020 kwam de begeleiding bij elkaar om voor de GMHC een afsluitende dag van het seizoen te organiseren. Dit werd zo leuk ontvangen dat we dit vaker wilden doen en niet enkel als afsluiting van het hockeyseizoen. We besloten daarom om SVD Hockeyevenementen op te zetten: De organisatie die hockeyevenementen zou organiseren waar het draait om plezier hebben, beter worden in hockeyen en nieuwe vrienden maken. We hebben in de zomervakantie van 2020 ons eerste hockeykamp georganiseerd voor 65 super-enthousiaste hockeyers van de GMHC en HC Walcheren. Nu zijn we al bijna dan twee jaar verder en staan ons 6e en 7e kamp op de planning voor komende meivakantie. De verwachting is om meer dan tweehonderd, ja twee-honderd enthousiaste deelnemers te ontvangen.

Het recept voor dit succes is in wezen niet zo moeilijk... 'Gewoon' zorgen dat onze deelnemers de leukste tijd hebben tijdens onze (dag)kampen, feesten, evenementen en clinics! Onze drijfveer is het plezier van de deelnemers!

Wij zijn een erkend leerbedrijf!

Dit betekent dat wij stageplekken kunnen aanbieden voor enthousiaste studenten! Wil je meer weten of ben je gewoon benieuwd? Neem dan contact met ons op!

Video Aspect Ratio: 16:9

Benieuwd naar onze komende kampen?

Klik hieronder!